2006

Historie 2006


Open dag hondenschool Gijsje, 2 juli 2006


Ondanks de tropische hitte, hebben veel mensen nog de weg gevonden naar de Hondenschool. Het was een gezellige drukte en zowel bazen als hondjes, hebben zich die dag geamuseerd met behendigheid, fly-ball en gehoorzaamheid, het zelf uitproberen viel niet altijd mee, omdat de hondjes niet altijd de bedoeling begrepen van de behendigheid toestellen of het fly-ball apparaat.


Maar uit de demonstraties blijkt maar weer oefening baart kunst. In principe kan iedere hond het leren en je zag wel hoeveel plezier dat dit oplevert.


Ook het feit dat de hondjes door de dierenarts "gekeurd" konden worden en dat er een gediplomeerd gedragstherapeut aanwezig was, die toch diverse mensen heeft kunnen helpen, met probleemgedrag bij hun hond, heeft deze dag een extra tintje gegeven.


Verder wil ik ook de hondenbescherming bedanken, die met folders etc. toch duidelijk kon maken dat deze organisatie goed werk levert. En vanzelfsprekend gaat onze dank uit naar Purina, die ervoor gezorgd heeft dat elke deelnemer aan de demonstratie een presentje mee naar huis kreeg.


Namens Willem en Trudy:


Bedankt alle vrijwilligers, deelnemers, sponsoren, dierenarts, gedragstherapeut etc. die er voor gezorgd hebben dat het een geslaagde dag is geweest.


Als u op de foto rechts klikt, kunt u een uitgebreide fotoreportage bekijken van deze geslaagde dag!