Lesinformatie

Lesinformatie


Puppy lessen zijn er om 15.00 uur op vrijdag en/of om10.30 uur op zaterdag

en/of op zondagmorgen.

de kosten zijn 105 Euro voor de eerste 10 lessen van een uur.

daarna zijn de kosten 100 Euro voor elke vervolg cursus van 10 lessen.

dit geldt voor elke cusus(behendigheid,flyball etc.
Puppy cursus


Deze cursus heeft tot doel om de pup de basis oefeningen zo positief mogelijk aan te leren.

Verder is socialisatie met name aan andere honden belangrijk en komt tijdens deze cursus ook heel veel theorie ter sprake. Het zo leuk en "spannend" mogelijk zijn voor je hond is het hoofddoel van deze cursus, zodat de basis voor een hechte band gelegd wordt.
Gehoorzaamheid


Deze cursussen hebben tot doel om de basis oefeningen uit te breiden. De hond zal hierdoor bijvoorbeeld langere tijd kunnen blijven zitten of liggen. Hij leert snel en direct naar u toekomen ook als er afleiding is. Zo zal de hond nog beter gaan luisteren en wordt de band alleen maar verstevigd. Ook in deze lessen komt er regelmatig een stuk theorie bij om de hond nog beter te leren begrijpen.

Behendigheid


Dit is het ultieme spelletje om de baas - hond verhouding beter te maken. Vooral voor zeer drukke rassen die veel lichamelijke en geestelijke uitdagingen nodig hebben is dit geweldig. Maar ook minder "drukke" rassen zullen veel plezier beleven aan deze vorm van honden sport. Wel moet in aanmerking genomen worden dat de hond minstens een jaar oud moet zijn, en dat zeer grote rassen lichamelijk niet geschikt zijn voor behendigheid. Tevens moet de baas een beetje sportief zijn, want vooral in het begin moet je aardig meelopen.
Fly-ball


Vooral voor balletjes gekke honden is dit spelletje leuk. Voor de baas: als de hond het  spel eenmaal doorheeft, kun je gewoon blijven staan, dus wil je de hond moe maken en zelf niet al te veel doen, ga fly-ballen. Wel is het zeer belangrijk dat de hond goed met andere honden overweg kan, omdat dit spel in team verband wordt gespeeld, waarbij de honden dus los

moeten.
Meer informatie en tarieven zijn op te vragen bij Hondenschool Gijsje.


Telefoon:   078-6123095/06-51186512

      Email via: hondenschoolgijsje@gmail.com


Meteen aanmelden? Klik dan hier voor het aanmeldformulier